- Bodypump -

 

  • Les Mills BODYPUMP este cel mai celebru și eficient antrenament de grup creat vreodată. Este un antrenament cu bara și discuri pentru oricine vrea să fie definit, rapid și puternic. Folosim greutăți mici sau medii, cu foarte multe repetări, între 800 și 1000. Este un program complex, pentru toate grupele musculare majore, fără să pui masă musculară masivă.
  • Avem un consum caloric de până la 540 calorii per antrenament, dezvoltăm masă musculară slabă și rapidă, creștem forță zonei core și îmbunătățim sănătatea oaselor. Este antrenamentul ideal pentru a fi mereu tonifiați și în cea mai bună formă fizică.
  • Instructorul te va învața mișcările și tehnicile dovedite științific, te va motiva și încuraja pe tot parcursul clasei. Coregrafia și cele mai noi hit-uri te vor ajuta să obții rezultate mai bune decât dacă te-ai antrena singur. La sfârșitul clasei te vei simți provocat și motivat, gata să revii pentru mai mult!
  • Știința BODYPUMP se bazează pe THE REP EFFECT, o formulă dovedită care obosește mușchii folosind greutăți mici și foarte multe repetări, acesta fiind secretul pentru dezvoltarea mușchilor definiți și atletici.
  • Antrenamentul este disponibil atât pentru începători, cât și pentru cei cu un nivel fitness avansat. Avem opțiuni de creștere sau reducere a intensității efortului fizic pentru toate categoriile de participanți.
  • Clasele de BODYPUMP sunt disponibile în format de 55, 45 sau 30 minute, programul de bază fiind cel de 55 minute. La fiecare 3 luni introducem mișcări și tehnici noi, schimbăm integral coregrafia și muzica.